Send oss en åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter ambisiøse medarbeidere, som ønsker å bidra til å skape "Mer verdi lokalt" i våre lokalsamfunn. Finner du ingen stillinger som passer for deg? Send oss en åpen søknad.

Hvem ser vi etter?

Vi er alltid på jakt etter nye ambisiøse medarbeidere, som ønsker å bidra til å skape "Mer verdi lokalt" i våre lokalsamfunn.
I tillegg ser vi etter deg som ønsker å lære og utvikle deg selv. Sparebank 68° Nord er en bank med lang historie, noe du kan lese mer om her, som jobber hver dag for å utvikle lokalsamfunnene på den 68° breddegrad. For å nå bankens mål og visjon, trenger vi både dyktige, ambisiøse og engasjerte medarbeidere.

Vi søker etter mennesker som ønsker å være bankens ansikt utad, og representere banken på en god måte. Våre kjerneverdier er hjelpsom, engasjert og kompetent. Finansnæringen er stadig i endring, og vi må alle til en hver tid søke kompetanseutvikling og være endringsdyktige. Nyansatte medarbeidere vil være en investering for fremtiden, og det er viktig for banken at vi sammen klarer å nå våre mål og visjoner, gjennom å engasjere oss i både kunder og lokalsamfunn.

Utdanning og kompetanse

Har du arbeidet i finansnæringen tidligere, eller kommer du fra en helt annen bransje? Har du studert på universitet eller høyskole, eller har du lang erfaring?

Det vil alltid være et behov for nye medarbeidere i bankens ulike fagmiljø, og i Sparebank 68° Nord ønsker vi å gi alle en sjanse.
Vi oppfordrer derfor alle å sende inn en åpen søknad.

Hva bør en åpen søknad inneholde?

  • Presenter deg selv.
  • Hvem er du som person? Hvilke personlige egenskaper har du?
  • Hvilke erfaringer har du fra tidligere?
  • Har du noen erfaringer med Sparebank 68° Nord?
  • Hvilken type stilling er du på utkikk etter? Hva trives du med og hvilket arbeid passer for deg?
  • Hva kan du tilby Sparebank 68° Nord?
  • Legg ved din personlige CV
  • Kontaktinformasjon

 

Send oss en åpen søknad her!

Kontakt oss

Kontakt oss her, eller finn en rådgiver ved ditt kontor: