Rabatterte 68° Nord-billetter til Bakgården

Som kunde kan du enkelt skaffe deg billett til Bakgården 2024

Vi er stolt sponsor av Bakgården, en av årets mest spennende musikkfestivaler! Som kunde hos Sparebank 68° Nord har du nå en unik mulighet til å bestille rabatterte billetter til denne fantastiske begivenheten.

Kjøp dine billetter her


Bakgården er en tre-dagers musikkfestival som setter hele Harstad på hodet og gir deg en uforglemmelig avslutning på sommeren. Festivalen finner sted fra 15. til 17. august, og sentrum blir forvandlet til et pulserende sentrum av musikk og festligheter.

Det som gjør Bakgården så spesiell er den brusende fellesskapsfølelsen den skaper. Her kan du danse og kose deg med venner fra fjern og nær, samtidig som noen av de mest populære artistene opptrer kun for deg! Du vil også få muligheten til å oppleve regionens største marked, med over 80 utstillere som skaper liv og røre rundt torget. FamilieBakgården på lørdag formiddag gir også de yngste muligheten til å delta på festivalen og ha det gøy sammen med hele familien.

Som en spesiell fordel for våre kunder tilbyr Sparebank 68° Nord rabatterte billetter til Bakgården. Dette betyr at du kan nyte festivalen til en enda mer gunstig pris og samtidig spare penger. Du vil ikke gå glipp av denne muligheten til å delta på en av årets mest etterlengtede begivenheter i byen.
 
Vi sees på festivalen!